Wie is JOB

Jong Onroerend goed Brabant
Jong Onroerend goed Brabant (JOB) is hèt ambitieuze vastgoed netwerk van Noord-Brabant. Een kritische en open vereniging waar het uitwisselen van expertise en netwerk belangrijk zijn. JOB is er voor jong professionals (tot 35 jaar) die gedreven en niet bang voor vernieuwing zijn, werkzaam in de vastgoedbranche in de breedste zin van het woord.

JOB is hierdoor een platform en podium waar leden zich verder kunnen ontplooien en ontwikkelen. Daarbij wordt de uitwisseling van informatie, kennis en contacten gestimuleerd en gefaciliteerd. Interactie, met een open blik en frisse onderwerpen staan centraal in de activiteiten die JOB organiseert.

Hoe streeft zij dit doel na
Belangrijk voor JOB is dat leden als persoon en professional groeien door hen kritisch en interactief te laten deelnemen. Activiteiten kennen daarom ook een vakinhoudelijk-, een competentie- en/of een netwerkdeel. Het principe van halen en brengen is essentieel voor JOB en biedt middels deze bijeenkomsten daarvoor ook bescherming. Kijk onder 'activiteiten' voor meer informatie.

Leden
JOB is een vereniging en bestaat dankzij de inzet en het enthousiasme van haar leden. Onze leden zijn actief in de gehele vastgoedwereld; van gemeenten en corporaties, tot adviesbureaus en makelaars, tot ontwikkelaars, beleggers en beheerders.

Onder 'Leden' kun je onze leden digitaal bezoeken.